9 Φεβ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ BRIDE LINE 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία και αισιόδοξα μηνύματα ολοκληρώθηκε ο 53ος Πανελλήνιος Δειγματισμός ειδών Γάμου – Βάπτισης BRIDE LINE και Αμπαλάζ. Η μεγάλη συνάντηση του κλάδου πραγματοποιήθηκε 3-4-5 Φεβρουαρίου 2018 στο MEC, Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο Παιανίας. Tην διοργάνωση (MARKETING – MANAGEMENT) επιμελήθηκε η ομάδα της εταιρίας EUROLINE.

Η BRIDE LINE (ΑΜΠΑΛΑΖ, GREEK EXPO HAUTE COUTURE & GREEK CHRISTENIG) αποτέλεσε το μεγαλύτερο γεγονός μόδας για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2018 στον κλάδο Γάμος – Βάπτιση σε επίπεδο πρώτων υλών, μεταποίηση και σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες PLANNING.

Οι προτάσεις των Ελλήνων κατασκευαστών, εισαγωγέων και επαγγελματιών ήταν καινοτόμες, δημιουργώντας τις νέες τάσεις της μόδας 2018.

Η διοργάνωση, έδωσε την απαραίτητη για την αγορά μας, αισιόδοξη υπόσχεση για την χρονιά που ακολουθεί.

Οι επαγγελματίες παρακολούθησαν και ενημερώθηκαν για τις νέες τάσεις της μόδας σε ότι αφορά την ένδυση – αξεσουάρ (γάμος – βάπτιση) και την διακόσμηση – οργάνωση των EVENTS.

Σημαντική ήταν η παρουσία των επιχειρηματιών από την Κύπρο αλλά και απ’ όλο τον κόσμο (Αυστραλία, Γερμανία, Αμερική, Αγγλία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ιταλία, Αλβανία, Ρωσία, Εσθονία κλπ).

Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες και επισκέπτες και όσους συνέβαλαν στην εμπορική επιτυχία της έκθεσης BRIDE LINE. Η επόμενη συνάντηση για τον 55ο Δειγματισμό BRIDE LINE Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019 θα πραγματοποιηθεί στις 2-3-4 Φεβρουαρίου 2019 στο ΜΕC Παιανίας.