14 Φεβ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ BRIDE LINE 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο 55ος Δειγματισμός Brideline, που πραγματοποιήθηκε στις δύο μέχρι τέσσερις Φεβρουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο ΜΕC, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πολλά αισιόδοξα μηνύματα για την χρονιά που ακολουθεί.

Οι εκατό εβδομήντα εκθέτες που συμμετείχαν, υποδέχθηκαν τρεις χιλιάδες τετρακόσια καταστήματα και επαγγελματίες του κλάδου γάμος και βάπτιση. Παρουσίασαν την μόδα της χρονιάς που ακολουθεί και υπόσχονται γρήγορη ανάκαμψη της αγοράς.

  • Οι επισκέπτες – καταστήματα, επαγγελματίες και εμπορικοί αντιπρόσωποι – ήρθαν από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αυστραλία, την Αμερική, τον Καναδά, από Βαλκανικές χώρες αλλά και από χώρες της Ευρώπης, κυρίως Αγγλία και Γερμανία.
  • Οι εκθέτες κάλυψαν απόλυτα τις υψηλές απαιτήσεις των επισκεπτών και θα ανταποκριθούν με συνέπεια στις ανάγκες της αγοράς.
  • Οι αρνητικοί παράγοντες της γενικότερης οικονομικής κρίσης που επηρεάζουν την πραγματοποίηση των μυστηρίων του γάμου και της βάπτισης αρχίζουν να υποχωρούν.
  • Τα δύο μυστήρια, ο γάμος και η βάπτιση, αρχίζουν να πραγματοποιούνται ξανά σε διαφορετικές τελετές, με αποτέλεσμα την αύξηση των εκδηλώσεων.
  • Οι παραδόσεις και τα έθιμα του θρησκευτικού γάμου, κρατιούνται όχι τόσο λόγω υψηλού θρησκευτικού φρονήματος, όσο για κοινωνικούς λόγους που λόγω της οικονομικής κρίσης είχαν υποτονίσει.
  • Πολλές επιχειρήσεις περιέρχονται στα χέρια των απογόνων που φέρνουν την φρεσκάδα και την γνώση της τεχνολογίας που είναι τόσο απαραίτητη στις επιχειρήσεις μας.
  • Πολλοί event planners του εξωτερικού παρακολούθησαν την έκθεση και τα show και είναι πεπεισμένοι ότι η Ελλάδα και η Κύπρος αποτελούν τον απόλυτο προορισμό για την διοργάνωση του τέλειου γάμου και της αξέχαστης βάπτισης και ότι η ελληνική αγορά θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του γαμήλιου τουρισμού και θα ανταγωνιστεί την ποιότητα και τις τιμές των τουριστικών προορισμών του εξωτερικού.

Με αυτά τα γενικά συμπεράσματα και με την έμπειρη ενασχόληση της Εuroline για την προώθηση του κλάδου εδώ και 30 χρόνια, ο γάμος και η βάπτιση στην Ελλάδα θα αποτελούν πάντα ακλόνητο λόγο ενασχόλησης των επιχειρηματιών.

Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλές δουλειές!